El Videocassette és una productora independent de continguts audiovisuals especialitzada en la realització de documentals: “Treballar després de la crisi”,“Marihuana. Entre el verí el fàrmac”, “Univers Guissona”, “295 dies”… Històries complexes, amb impacte social, narrades des de l’òptica personal dels seus protagonistes. Perquè la realitat té punts de vista múltiples, sovint contraposats. Això és el que ens agrada explicar des de l’any 2009, amb el convenciment que el coneixement i la reflexió són indispensables per a la societat.

 

Amb experiència en altres formats televisius, en els espots corporatius, en els rodatges d’actes diversos i en els videotutorials, entre d’altres, El Videocassette va ser fundada per Gerard Franch (realitzador) i Jaume Ginestà (periodista) i ha treballat amb algunes de les empreses i institucions més destacades. Sempre mirant de fer senzill allò que és complex.

 


 

El Videocassette es una productora independiente de contenidos audiovisuales especializada en la realización de documentales: “Trabajar después de la crisis”, “Marihuana. Entre el veneno y el fármaco”,“Universo Guissona”,“295 días”… Historias complejas, con impacto social, narradas desde la óptica personal de sus protagonistas. Porque la realidad tiene puntos de vista múltiples, a menudo contrapuestos. Esto es lo que nos gusta explicar desde el año 2009, con el convencimiento de que el conocimiento y la reflexión son indispensables para la sociedad.

 

Con experiencia en otros formatos televisivos, en spots corporativos, en rodaje de eventos y en videotutoriales, entre otros, El Videocassette fue fundada por Gerard Franch (realizador) y Jaume Ginestà (periodista) y ha trabajado con algunas de las empresas e instituciones más destacadas. Siempre tratando de hacer sencillo aquello que es complejo.

CLIENTS